Dag iedereen,

Wij zijn Hans en Marie Jeanne, komen uit Belgie en willen jullie graag ontvangen bij ons in Chateau de la Brosse....zowel op doorreis, een werkmeeting, een lang week-end of jullie vakantie.

Wij bieden jullie 6 dubbele kamers aan (dus ook prima geschikt voor een groot gezelschap)

Chateau de la Brosse ligt in Bourgogne op 4 km van de stad Nevers ( gekend voor zijn unieke faïence en hier in de kathedraal ligt ook Bernadette de Soubiroux) ons Chateau is volledig ommuurd in een park van 2 hectare en bied zo de nodige privacy.

Echt een oase van rust, een wandelpad leid je doorheen het park met zijn eeuwenoude verschillende boomsoorten, lavendel en bamboe-bos.

In het park is een klein meertje van 970m2 waar je lekker kan dobberen in een roeibootje.

Een beetje onttrokken aan 't zicht ligt het verwarmd zwembad op het zonneterras, waar het heerlijk vertoeven is. Ook een jaccuzzi  staat voor jullie klaar voor de welverdiende ontspanning,  zowel in de sauna als de jaccuzzi is badkledij verplicht uiteraard ook in t zwembad .

Zet daarbij een muziekje op en je komt helemaal in ZENMODUS...

Voor diegenen die de koelte opzoeken om een goed boek of zo te lezen, daar hebben we een overdekt prieeltje staan.

Ook de petanquebaan ligt voor jullie klaar ....HET SPEL IN FRANKRIJK ...jeu de boule ....superleuk voor groot en klein ...en dat zonder enige ervaring.

Aan terrassen geen nood, zowel voor-achter- en zijkant zijn de nodige terassen voorzien .

Buiten de muren wandel je door een hek naar ons privaat bos van 8ha waar je naar hartelust kunt joggen en wegdromen in fantasiëen ( wandelschoenen aanbevolen )

 

Willen jullie volledige privacy  en t chateau en of de gite volledig afhuren ,voor familiebijeenkomst , meeting , samen met vrienden , geen probleem , laat dit ons tijdig horen en we bekijken dit samen.

Een boomhut voor de kids ? daar wordt verder aan gewerkt. En dit met 3 slaapplaatsen....back to basic....

Wij bieden ook een gite aan voor 4 a 5 personen . Kijk daarvoor naar de knop 'la grande folie'

 

 

Contact :

Gsm Hans  ...+32(0)475 710 638

Portable Marie Jeanne +33(0)6 81 50 40 36

Chateaudelabrosse@123nevers.be

Mjroels@gmail.com

Hgeense@gmail.com